تأثیر محتوای رطوبتی مصالح ساختمانی بر عملکرد حرارتی جداره¬های خارجی ساختمان

Authors

امیر امیدوار

بهنام رستی

abstract

در این تحقیق اثر محتوای رطوبتی بر روی پارامترهای عامل کاهیدگی و تأخیر زمانی برای دیوار بدون عایق و دیوار عایقکاری شده بررسی شد. نتایج نشان داد که درصد رطوبت مصالح ساختمانی تأثیر چشمگیری بر رفتار حرارتی جداره دارد. ضخامت بهینه عایق حرارتی جداره برای سه حالت، عایق داخلی، عایق میانی و عایق خارجی تحت شرایط رطوبتی مختلف محاسبه گردید. بررسی¬ها نشان داد که ناچیز فرض نمودن اثرات رطوبت می¬تواند خطای چشمگیری را در محاسبه ضخامت بهینه عایق حرارتی به دنبال داشته باشد. مقدار خطای ایجاد شده بسته به نوع عایقکاری و محل قرارگیری عایق در ضخامت جداره متفاوت است.

Upgrade to premium to download articles

Sign up to access the full text

Already have an account?login

similar resources

تأثیر محتوای رطوبتی مصالح ساختمانی بر عملکرد حرارتی جداره های خارجی ساختمان

در این تحقیق اثر محتوای رطوبتی بر روی پارامترهای عامل کاهیدگی و تأخیر زمانی برای دیوار بدون عایق و دیوار عایقکاری شده بررسی شد. نتایج نشان داد که درصد رطوبت مصالح ساختمانی تأثیر چشمگیری بر رفتار حرارتی جداره دارد. ضخامت بهینه عایق حرارتی جداره برای سه حالت، عایق داخلی، عایق میانی و عایق خارجی تحت شرایط رطوبتی مختلف محاسبه گردید. بررسی¬ها نشان داد که ناچیز فرض نمودن اثرات رطوبت می¬تواند خطای چشم...

full text

بررسی عملکرد حرارتی تکنولوژی ساختمانی قالب های عایق ماندگار (ICFs)وتاثیر آن بر کاهش مصرف انرژی در ساختمان

در این مقاله به بررسی میزان مصرف بالای انرژی در ساختمان به سبب رشد فزاینده جمعیتواستفاده از شیوه های سنتی ساخت در کشور و به بررسی تکنولوژی ساختمانی قالب های عایقوتاثیر آن در کاهش مصرف انرژی به علت عایق بودن ومیزان بالای مقاومت حرارتی آن (ICFs) ماندگاربه سبب وجود دولایه پلی استایرن پرداخته می شود.

full text

تحلیل عددی تأثیر رنگ دیوارة خارجی بر میزان مصرف انرژی ساختمان مطالعه موردی: ساختمانی در شهر مشهد

امروزه با وجود محدودیت شدید در منابع انرژی، نیاز به انرژی در حال افزایش است. در این مقاله با استفاده از روش‌های عددی و بررسی ضریب جذب رنگ‌های مختلف دیوارة خارجی یک ساختمان واقع در شهر مشهد، مناسب‌ترین رنگ جدارة بیرونی ساختمان جهت کاهش مصرف انرژی در تمام فصول سال انتخاب شده است. ساختمان مورد بررسی توسط نرم‌افزار گمبیت به‌صورت سه‌بعدی مدلسازی و شبکه‌بندی شده است. شبیه‌سازی انرژی تابشی خورشید به س...

full text

بررسی عملکرد حرارتی تکنولوژی ساختمانی قالب های عایق ماندگار (icfs)وتاثیر آن بر کاهش مصرف انرژی در ساختمان

در این مقاله به بررسی میزان مصرف بالای انرژی در ساختمان به سبب رشد فزاینده جمعیتواستفاده از شیوه های سنتی ساخت در کشور و به بررسی تکنولوژی ساختمانی قالب های عایقوتاثیر آن در کاهش مصرف انرژی به علت عایق بودن ومیزان بالای مقاومت حرارتی آن (icfs) ماندگاربه سبب وجود دولایه پلی استایرن پرداخته می شود.

full text

My Resources

Save resource for easier access later


Journal title:
مهندسی مکانیک مدرس

Publisher: دانشگاه تربیت مدرس

ISSN 1027-5940

volume 13

issue 10 2013

Hosted on Doprax cloud platform doprax.com

copyright © 2015-2023